FittyLady Flow

FittyLady Flow

A FittyLady mozgásprogram első lépcsője.

Minden alkalom légzőgyakorlattal kezdődik, melynek célja a helyes, élettanilag leghatékonyabb és legkevesebb izomfeszüléssel járó légzés újra-tanítása.

A proprioceptív (propriocepció=ízületi helyzetérzékelés) blokk is nélkülözhetetlen, hiszen a test funkcionális stabilitását és a mozgásmintáinkat fejleszthetjük általa, amire sokkal nagyobb szükségünk van, mint elsőre gondolnánk!

Ha hétről hétre következetesen dolgozunk ezen, akkor egyre könnyebben fognak menni az áramlás-szerű, finom és nőies mozdulatok, amelyekről a mozgásforma a nevét kapta! Csípő- és mellkasringatások, tekerések, testhullámok a tér minden irányába mély izmokból végre hajtva úgy, hogy a kis lábujjunktól a fejünk búbjáig minden porcikánk részt vesz bennük! Csodaszépek!

Dinamikus gyakorlatok nélkül pedig nem létezhet egyetlen modern edzés sem, hiszen a kutatásokból már pontosan tudjuk, milyen jótékony hatással vannak ezek nem csak a bőrünkre, hanem a mozgásszervrendszerünkre is a kötőszöveti háló rugalmasításán keresztül!

Miután megdolgoztattuk picit az izmainkat és kellemesen leizzadtunk, jól esik az SMR-hengeres lazítás, amely egy igen hatékony mobilizációs technika! Rendszeres használata látványosan növeli a mozgástartományt, segít az állandó izomfeszülések és az ezek miatt kialakult görcsök, fájdalmak kezelésében, és szintén jót tesz a bőrnek, hatásos fegyver a narancsbőr elleni küzdelemben. Na ezek miatt biztosan nem hagyjuk ki egyetlen óránkból sem!

Minden helyes edzés nyújtással zárul, de a FittyLadyknél nem is akármilyennel! Az ellenállásos nyújtás sokkal komplexebb, hatásosabb, és biztonságosabb, mint a fitnesz-világban elterjedtebb statikus nyújtás, ezért minden órán ezt alkalmazzuk!

A testünk képzése után az utolsó 5-10 perc pedig az elmének és a léleknek jár: könnyed relaxáció során tudatosítjuk és az agyunkba véssük mindazt a fejlődést, amit elértünk az edzésen, és a lágy zenére történő elcsendesedés során nem csak a belsőnk lazul el, de tudományosan bizonyított, hogy ezzel az izmainknak is jót teszünk, hiszen eszközösen mérhető, ahogyan csökken ilyenkor a feszülésük.

Szeretettel ajánlom teljesen kezdőknek vagy újrakezdő tornázóknak ugyanúgy, mint edzett sportolóknak, hiszen a változatos gyakorlat-típusok között garantáltan mindannyian megtalálják majd a számukra kihívást jelentő, izgalmas feladatokat!
Foglalj időpontot
Minden edzésünk 60 perces, és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.