FittyLady Power

FittyLady Power

Ahogyan a neve is mutatja, ez már egy haladóbb mozgásforma, ami szorosan a FittyLady Flow-ra épül. Ha korábban jártál már nálam fascia vagy gerinctréningen, esetleg egyéni foglalkozásokon, akkor nem ismeretlen fogalom számodra a lufi, a feszültségmentes légzés vagy a kiegyensúlyozott, finom mozgások a pici mély izmokból végrehajtva mindenféle túlzott izomfeszülések nélkül. Ha azonban ezeknek az alapoknak a hiányában szeretnél nekivágni ennek az óratípusnak, akkor a mozgás valódi célját biztosan nem fogod elérni. Ez a cél pedig nem más, mint a könnyed, áramlásszerű és fájdalommentes mozdulatok, legyen az egy testhullám vagy egy kitörés.
Ezeket és a különböző egyensúly-gyakorlatokat is végre lehet hajtani az alapok nélkül, csupán csak a felületes izmaidat dolgoztatva, ahogyan valószínűleg eddig is tornáztál a korábbi edzéseid során. Viszont így a mozgásaid darabosabbak és bizonytalanabbak lesznek, a napokig tartó izom-túlfeszülésekről nem is beszélve! Azt kell mondjam, így majdnem többet ártasz Magadnak, mintha csak a kanapén maradnál a kedvenc sorozatoddal.

Viszont ha nem sajnálod az időt és az energiát arra, hogy egészen az alapoktól indulj, és helyreállítsd a légzésmintádat, feloldd a tested különböző részein rögzült blokkokat, akkor semmilyen akadály nem állhat az utadba:

– ugrásszerűen javul majd a koordinációd, olyan izmaidat leszel képes megmozdítani, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtál, ennek köszönhetően pedig a mozdulataid precízebbek, könnyedebbek és nőiesebbek lesznek az órákon és a hétköznapokon egyaránt;

– emellett képes leszel egyre extrémebb egyensúly-gyakorlatok végrehajtására valódi core-izom aktivációval;

– tudatosabbak és hatékonyabbak lesznek az erősítéseid, így nem csak az izmaid fejlődnek, hanem az állóképességed is;

– ezzel párhuzamosan látványosan javul a testtartásod és csökkennek azok a mozgásszervi panaszaid, amiket eddig a korodra vagy az életmódodra fogva természetesnek gondoltál és már megszoktad őket.

Mindez egy szuper hangulatú edzésen, ahol a légzőgyakorlatokat, lágy dallamokra történő finom mobilizációkat mai zenékre végrehajtott csajos mozdulatok és célzott, minden izmot igénybe vevő erősítések váltják, hogy végül ismét lejjebb tekerjük a hangerőt és egy hatékony, speciális nyújtó programot követően kellemesen ellazítsuk a testünket és a lelkünket egyaránt egy tudatosító és feszültségoldó relaxációval is.
foglalj időpontot
Minden edzésünk 60 perces, és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.