FittyLady Power

FittyLady Power

Ahogyan a neve is mutatja, ez már egy haladóbb mozgásforma, ami szorosan a FittyLady Flow-ra épül. Ha korábban jártál már nálam fascia vagy gerinctréningen, esetleg egyéni foglalkozásokon, akkor nem ismeretlen fogalom számodra a lufi, a feszültségmentes légzés vagy a kiegyensúlyozott, finom mozgások a pici mély izmokból végrehajtva mindenféle túlzott izomfeszülések nélkül. Ha azonban ezeknek az alapoknak a hiányában szeretnél nekivágni ennek az óratípusnak, akkor a mozgás valódi célját biztosan nem fogod elérni. Ez a cél pedig nem más, mint a könnyed, áramlásszerű és fájdalommentes mozdulatok, legyen az egy testhullám vagy egy kitörés.
Ezeket és a különböző egyensúly-gyakorlatokat is végre lehet hajtani az alapok nélkül, csupán csak a felületes izmaidat dolgoztatva, ahogyan valószínűleg eddig is tornáztál a korábbi edzéseid során. Viszont így a mozgásaid darabosabbak és bizonytalanabbak lesznek, a napokig tartó izom-túlfeszülésekről nem is beszélve! Azt kell mondjam, így majdnem többet ártasz Magadnak, mintha csak a kanapén maradnál a kedvenc sorozatoddal.

Viszont ha nem sajnálod az időt és az energiát arra, hogy egészen az alapoktól indulj, és helyreállítsd a légzésmintádat, feloldd a tested különböző részein rögzült blokkokat, akkor semmilyen akadály nem állhat az utadba:

– ugrásszerűen javul majd a koordinációd, olyan izmaidat leszel képes megmozdítani, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtál, ennek köszönhetően pedig a mozdulataid precízebbek, könnyedebbek és nőiesebbek lesznek az órákon és a hétköznapokon egyaránt;

– emellett képes leszel egyre extrémebb egyensúly-gyakorlatok végrehajtására valódi core-izom aktivációval;

– tudatosabbak és hatékonyabbak lesznek az erősítéseid, így nem csak az izmaid fejlődnek, hanem az állóképességed is;

– ezzel párhuzamosan látványosan javul a testtartásod és csökkennek azok a mozgásszervi panaszaid, amiket eddig a korodra vagy az életmódodra fogva természetesnek gondoltál és már megszoktad őket.

Mindez egy szuper hangulatú edzésen, ahol a légzőgyakorlatokat, lágy dallamokra történő finom mobilizációkat mai zenékre végrehajtott csajos mozdulatok és célzott, minden izmot igénybe vevő erősítések váltják, hogy végül ismét lejjebb tekerjük a hangerőt és egy hatékony, speciális nyújtó programot követően kellemesen ellazítsuk a testünket és a lelkünket egyaránt egy tudatosító és feszültségoldó relaxációval is.
foglalj időpontot
Minden edzésünk 60 perces, és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.