FittyMommy Kismamatorna

FittyMommy Kismamatorna

Mindig is sportoltál és ezt kismamaként sem szeretnéd abbahagyni? Kiver a víz a lassú tempójú kismamajógától és hiányzik az izzadás?

Ha az orvosod is engedélyezi, szeretettel várunk FittyMommy óránkon, amely speciálisan kismamák számára lett kifejlesztve!

A várandósság gyönyörű időszak, és ha megfelelő figyelmet fordítasz a megváltozott tested igényeire, maximálisan ki is élvezheted minden csodáját!

Edzéseinken az ilyenkor nagy igénybevételnek kitett testrészek lazítására, valamint a napról napra változó testtartás által okozott fájdalmas panaszok enyhítésére koncentrálunk. És mivel a lélek elválaszthatatlan a testtől, az órát egy kellemes relaxációval zárjuk, ahol az utolsó morzsányi feszültségtől is megszabadulunk.

A foglalkozás kiscsoportos, amely biztosítja, hogy a résztvevők pillanatnyi állapotának megfelelően építsük fel azt, így mindig az kerül előtérbe, ami éppen aktuálisan a legfontosabb: ha például valaki szeméremcsonti fájdalmakkal küzd, akkor nagyobb hangsúlyt fektetünk a csípőmobilizálásra; ha pedig úgy érzed, hogy elszakad a derekad, akkor gerinctorna-elemekkel bővítjük a mozgássort; és ha netán a rendszeres mozgás ellenére is vizesedést, lábdagadást tapasztalnál, vénástorna-gyakorlatokat is beépítünk a programba. A gátizom-tudatosítás is az órák rendszeres eleme, amely hatalmas előnyt jelent majd a szülés utáni hatékonyabb regenerációban is.
foglalj időpontot
Minden edzésünk 60 perces, és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.