Szolgáltatásaim

Különleges Aerobik Edzések

Csoportos óráinkon és egyéni edzéseinken a legnagyobb biztonságban érezheted Magad, hiszen sportrehabilitációs trénerként és edzőként is az a célom, hogy a mozgás olyan örömforrás legyen számodra, amely hozzásegít Téged egy egészségesebb testhez és egy kiegyensúlyozottabb élethez!

Mozgásszervi Rehabilitáció

Nem csak egyszerű edzés, hanem személyre szabott mozgásprogram, kiegészítve manuális mobilizációs technikákkal. Célunk a szöveti gyógyuláson túl a teljes funkcionalítás visszanyerése. Ez a kulcs a fájdalommentes, hatékony mozgáshoz!

16.000 Ft (55 perc)
5 alkalmas bérlet: 75.000 Ft (2hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 145.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Sportrehabilitáció

Legyél hobbi- vagy élsportoló, biztosan volt már kisebb-nagyobb sérülésed, hosszabb ideig tartó izomlázad, izomhúzódásod. Ha szeretnél ezekből maximálisan felépülni és még hatékonyabbá tenni az edzéseidet - legyen az bármilyen fajta sport -, keress bizalommal, segítek Neked!

16.000 Ft (55 perc)
5 alkalmas bérlet: 75.000 Ft (2hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 145.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Komplex Mozgásszervi Állapotfelmérés

Tudni szeretnéd, milyen állapotban vannak az egyes izmaid, ízületeid, a mozgásszerv-rendszered és mit tehetsz azért, hogy jobban legyél?

Gyere el egy állapotfelmérésre, melynek tartalma:

- leletértelmezés és alapos kikérdezés a panaszos állapothoz vezető tényezők feltérképezésére:
- testtartáselemzés (fehérneműben/gerinc vonalát szabadon hagyó fürdőruhában);
- mozgásminta-elemzés funkcionális tesztek elvégzésével;
- mindezek eredményét összefoglaló írásos anyag személyre szabott kezelési tervvel, életmód-változtatási javaslatokkal és táplálék-kiegészítő ajánlásokkal.

Ez a lépés kihagyhatatlan, minden további szolgáltatás előfeltétele.

25.000 Ft (60 perc)

Sportprevenció

Személyre szabott edzésprogram a sportteljesítmény fokozása és az adott sportág jellemző sérüléseinek elkerülése céljából.

16.000 Ft (55 perc)
5 alkalmas bérlet: 75.000 Ft (2hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 145.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Szülés utáni regeneráció

Komplex szülés utáni regeneráció, melynek célja, hogy a várandósság és a szoptatás, kisgyermeknevelés során fellépő mozgásszervi problémákat rendezze.
Szétnyílt hasizom, medencefenék-problémái vizelettartási és egyéb gondokkal, hegek kezelése, váll-és gerincfájdalmak, stb. A panaszok száma sajnos végtelen.
De tudd, hogy ezek egyikével sem kell együtt élned, mindegyik javítható!
Az aktív élet és a korábbi sporttevékenység folytatása, vagy új edzésprogram megkezdése előtt elengedhetetlen egy állapotfelmérés és a felmerülő problémák megoldása, hogy azok ne vezessenek később komolyabb fájdalmakhoz, egészségügyi panaszokhoz!
Az órák kezdetben egyéniek, később kis csoportban is folytatódhat a közös munka. Semmi akadáya nincs annak, hogy a babádat is Magaddal hozd a foglalkozásokra, sőt, a tréning utolsó fázisában a gyakorlatok részese is lehet!

16.000 Ft (55 perc)
5 alkalmas bérlet: 75.000 Ft (2hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 145.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Kinesio Tape Ragasztás

• Ízületstabilizálásra
• Fájdalomcsillapításra
• Izomlazításra
• Nyirokkeringés serkentésére, ödéma csökkentésére
• Várandós pocak megtámasztására
• Szétnyílt hasizom megelőzésére
• Tartásjavításra

9.000 Ft (30 perc) egy testrész
+ 3.000 Ft/ragasztás minden további testrész esetén

NRX

Rugalmas ízületstabilizáló, személyre szabott applikáció elkészítése, felhelyezés betanítása.

Az NRX bizonyos szempontból több, mint a Kinesio tape, hiszen számtalanszor mosható és újra felhasználható. A megszokott ortézisekkel szemben nem gátolja a mozgást, könnyű, kényelmes, mégis hatásosan stabilizálja a támogatásra szoruló ízületet.

15.500 Ft - 25.000 Ft
(Kérj személyes ajánlatot!)

Hegkezelés

A heggyógyulás során olyan letapadások alakulnak ki, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem fájdalmat okoznak és a mozgástartományunkat is korlátozhatják. A hegkezelésnek köszönhetően csökken a fájdalom, javul az életminőség!

16.000 Ft (55 perc)
5 alkalmas bérlet: 75.000 Ft (2hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 145.000 Ft (3 hónapig érvényes)

Triggerpont-kezelés, Izomlazítás Manuális Technikával

A sérülés jellegétől függően akár már azonnal alkalmazható technikákkal fájdalomcsillapítás, ödéma csökkentése, gyulladásos folyamatok lezajlásának segítése, szöveti anyagcsere javítása, mozgástartomány növelése, testtudat-testérzékelés javítása. Kizárólag mozgásprogrammal együtt vehető igénybe.

Táplálkozási és életmód tanácsadás

Túl vagy már néhány csoda-diétán, de mégsem értél el tartós eredményt? Szeretnél csinos és fitt lenni úgy, hogy nem koplalsz és költesz vagyonokat az étkezésedre? Keress bátran, segítek!
Ez egy 1 alkalmas tanácsadás, amely segít továbbmenni, ha elakadtál az úton.
Komplex progamért keresd az egyéni, személyre szabott FittyLady Életmód Programot.
A közös munka minden esetben Táplálkozási Állapotfelméréssel indul.

16.000 Ft (55 perc)
(minden további 30 perc 6.000 Ft)

Táplálkozási állapotfelmérés

Túl vagy már néhány csoda-diétán, de mégsem értél el tartós eredményt? Szeretnél csinos és fitt lenni úgy, hogy nem koplalsz és költesz vagyonokat az étkezésedre? Sportcéljaidat hatékonyan megtámogatnád a táplálkozásoddal is? Van-e szükséged, és ha igen, milyen étrendkiegészítőkre? Keress bátran, segítek!
Első alkalommal megosztod velem a céljaidat és az előzetesen kitöltött kérdőív segítségével felmérem a táplálkozási és életmód szokásaidat. Ezek alapján készítek egy néhány oldalas összefoglalót kiértékeléssel és egy vázlatos javaslatot, mely alapján akár önállóan is elindulhatsz az úton.

25.000 Ft (60 perc)

FittyLady Életmód Program

Táplálkozási tanácsadás esetén, ha tetszik az általam meghatározott irány, amin elindulnék veled, akkor a közös munkánk egy személyre szabott FittyLady Életmód Programmal folytatódik. 

Ennek tartalma:

- 2x3 hetes táplálkozási napló elemzése - a program elején majd a 4. hét végén (értéke: 50.000 Ft);
- táplálkozási kérdőív kiértékelése (értéke: 10.000 Ft);

- egy 25-30 oldalas személyre szabott segédanyag, ami tartalmazza a feltárt állapotodtól lépcsőzetesen felépített programodat. Ennek része nem csak a célodnak megfelelően kiszámított kalóriamennyiség, hanem ennek részletes makrotápanyag-elosztási javaslata, ajánlott vitaminok, táplálék-kiegészítők listája, ajánlott mozgásformák javasolt pulzustartománnyal, receptgyűjtemény a táplálkozási irányodnak megfelelő reggeli - ebéd - vacsora - édes és sós nassolnivaló receptekkel, bevásárlólista, nyomonkövetési napló (értéke: 50.000 Ft);

- 1 hónapon keresztül heti 1x 30 perces online konzultáció (értéke: 32.000 Ft.)


A program célja, hogy elsajátítsd a számodra megfelelő életmódot úgy, hogy azt minden probléma nélkül tényleg életed végéig tudd tartani. Megtanítom benne, hogy nem kell kétségbe esned, ha jön a karácsony, vagy nem tudsz előre készülni. Könnyű szerrel veszed majd az akadályokat a megszerzett tudással!

110.000 Ft

FittyLady „All in” Életmód Csomag

A csomag célja, hogy elsajátítsd a számodra megfelelő életmódot úgy, hogy azt minden probléma nélkül tényleg életed végéig tudd tartani. 
1-2 hónapos közös munkánk során a segítségemmel megismered a tested egészséges működéséhez, és a céljaidhoz szükséges táplálkozási szokásokat; egyéni foglalkozások alkalmával rehabilitáljuk a korábbi életmód-eredetű vagy sérülésekből származó mozgásszervi panaszaidat és megtalálhatod a számodra legideálisabb mozgásformát is.


A csomag tartalma:

- 60 perces Táplálkozási Állapotfelmérés (értéke: 25.000 Ft);

- FittyLady Életmód Program (egyéni konzultációk, táplálkozási napló-elemzések, személyre szabott táplálkozási javaslatok, receptgyűjtemény, táplálék-kiegészítő javaslatok, bevásárlólista, nyomonkövetési napló, stb. Részletesen lásd fentebb. Értéke: 142.000 Ft);

- FittyLady Utópia bérlet (tartalma: komplex mozgásszervi állapotfelmérés - értéke: 25.000 Ft + 10 alkalom csoportos edzés - értéke: 35.000 Ft);

- 5 alkalmas Mozgásszervi Rehabilitációs bérlet (értéke: 80.000 Ft)
- folyamatos kapcsolattartás.


A csomag csak korlátozott számban elérhető!

250.000 Ft

Csoportos edzések

Próbaóra
3.000 Ft
Ezt egyszer tudod igénybe venni az első csoportos órádon
1 alkalom csoportos óra
3.500 Ft
                                        
   5 alkalmas bérlet   
16.500 Ft
    1 hónapig érvényes 
10 alkalmas bérlet
30.000 Ft
2 hónapig érvényes
+ 1 db AJÁNDÉK-kártya, mely 2 hónapig érvényes
FittyLady Utópia bérlet
48.000 Ft
60 perces mozgásszervi állapotfelmérés + 10 alkalmas aerobik bérlet
2 hónapig érvényes
A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatóak és a rajtuk szereplő időpontig érvényesek. Lejárat esetén az áruk nem kerül visszatérítésre.

Korábbi bérlet érvényességi idején belül megvásárolt új béret lejárati dátumáig felhasználhatóak a korábbi bérletből megmaradt alkalmak.
Az edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges.
Betegség, elfoglaltság esetén az egyéni foglalkozás, tanácsadás 24 órával előtte díjtalanul lemondható. 

Délutáni csoportos óráknál az adott edzést megelőző legkésőbb 2 órával lehetséges lemondást jelezni, délelőtti óráknál pedig előző nap éjfélig. Egyéb esetben a foglalkozás díjának megfizetése szükséges, vagy az alkalom levonásra kerül a bérletből.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.