Nincsenek sablonok

Nincsenek sablonok

Minden ember egy kicsit más: nem csak a genetikájuk, de a korábbi életeseményeik, a jelenlegi körülményeik és sokszor a céljaik is teljesen különböznek. Egy élsportolónak teljesen máshogy kell táplálkoznia, mint egy hétköznapi embernek. Éppen azért, ami működik egyiküknek, az a legtöbbször kivitelezhetetlen hosszú távon a másikuknak.

Például két egyformán csinos, ám nem ugyanolyan magas nő nem néz ki ugyanolyan jól ugyanabban a ruhában, és biztos, hogy mindkettejüknek más a legkedvencebb dala, mozifilmje vagy éppen mozgásformája. Nem sablonok alapján élünk és érzünk, ezért mindannyiunk számára más a legjobb megoldás!

Alapos állapotfelmérés után minden körülményt figyelembe véve készítem el a Te céljaidnak megfelelő, személyre szabott programodat, és ha ez szimpatikus számodra, már kezdődhet is a közös munka!

Csoportos órára jöhetsz állapotfelmérés és előzetes egyéni foglalkozások nélkül is, de nem érdemes. Azok közül is biztosabban tudod kiválasztani a megfelelőt, ha már tudod, honnan indulsz és mire fontos figyelned. Arról nem is beszélve, hogy egy egyéni alapozó program után sokkal biztonságosabban, sérülés veszélye nélkül, maximális erőbedobással tudod majd odatenni magad a csoportos edzéseken is, pontosan érzékelve, hogy mikor, hogyan és mennyit kell tenned a céljaid eléréséért!

Ne gondolkozz, vágjunk bele és légy Te is Fittylady, mert a fájdalommentes mozgás és az egészséges test mindenkinek jár!"

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.