Néhány OK és MEGOLDÁS a tengernyiből a problémáidra II.

Néhány OK és MEGOLDÁS a tengernyiből a problémáidra II.

Lehet, hogy néhányan összehúzzák a szemöldöküket, amikor arról beszélek, hogy nagy bajban vagyunk mi civilizált emberek: hanyatlik az egészségünk, és ez bizony akár már egészen fiatal korban komoly problémákhoz vezethet... De hiszen mindenhol arról hallani, hogy lassan túlnépesedik a Föld, egyre több helyen hosszabbodik a várható élettartam, akkor mégis hogy lehet olyan nagy a baj?

Igen, valóban hosszabb a várható élettartam, de sokkal rosszabb testi állapotban húzzuk ki 70-80 évig, mint egykor 50-60-ig…

A megoldandó problémák, amikről olyan gyakran mesélek (a beszűkült, egyoldalúan terhelő mozgások; a valódi tápanyagot alig-alig tartalmazó étrend; a töménytelen mennyiségű stressz és feszültség; a folyamatos pörgés) nem csak a sportolókat érintik, hanem szinte minden embert! Ezek lassan, módszeresen teszik tönkre a testet: ezért a rengeteg mozgásszervi panasz, allergia, érzékenység, autoimmun-betegség, fogamzási nehézségek, rákos megbetegedések, stb.

Ha nem változtatunk, tizen-huszon éves korunktól számolhatunk a folyamatos egészségügyi problémákkal. Az egészségügyi ellátórendszer pedig nem tűnik úgy, hogy készen állna a megnövekedett terhelésre (hónapos várólisták sem ritkák ma már a magánrendeléseken sem…), szóval lehet, hogy jobb lenne elkerülni, hogy szükség legyen igénybe venni.

Ja, és nincs vessze semmi, ha Te már 30-40-50 éves vagy, és eddig nem annyira figyeltél magadra. Még jó pár évtized vár Rád, és a hátralévő életed minőségét a mai döntéseid határozzák meg: ha nem is nyerheted vissza a tökéletes gyerekkori egészséged, még mindig dönthetsz úgy, hogy teszel azért, hogy kisebb legyen a fájdalmad és probléma-mentesebb az életed!

Ne gondolj óriási változtatásokra, amelyeknek kivitelezéséhez hatalmas erőfeszítéseket kell tenned! Mindannyian tudjuk, hogy az eddigi kísérleteid azért dőltek dugába, mert nem apránként fogtál neki a feladatnak, hanem egyik napról a másikra drasztikus lépéseket tettél, az ilyesmi eredménye pedig szinte előre borítékolható kudarc, ami utána még szélsőségesebb cselekedetekre sarkall…

Ha szeretnél egy olyan utat, ami számodra is járható, akkor bátran keress meg és segítek a tartható, egészségesebb szokások kialakításában!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni exkluzív ajánlatainkról és VIP kedvezményeinkről elsőként?
Hírlevél feliratkozás

“Mert a fájdalommentes mozgás és az egészség mindenkinek jár!”

FittyLand egyenleg lekérdezés
FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont
4033 Debrecen,
Bálint pap utca 41.
+36 (70) 944 2409
info@fittyland.com
FittyLand 2022 © Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette.